TSE Techniek

Bosman TSE - materiaalonderhoud, materiaalkeuringen en agrotechniek

Uw hoogwerkers en heftrucks en ander materiaal moeten goed worden onderhouden en periodiek gekeurd. Dit is een wettelijke eis van de Arbeidsinspectie. Want veiligheid voor uw werknemers en de directe werkomgeving moet gegarandeerd zijn. Maar het is ook beter voor een langere levensduur van uw materiaal. Ditzelfde geldt voor alle landbouwmachines binnen uw bedrijf. Bosman TSE heeft hier ruime ervaring mee en neemt u de zorg hiervoor uit handen.

Gecertificeerd onderhoud en keuringen van rijdend materiaal 
Voor materiaalonderhoud en materiaalkeuringen hebben wij gecertificeerde vakmensen in huis. Wij onderhouden uw rijdend materiaal en landbouwmachines volgens de laatste wettelijke richtlijnen. Alles merkonafhankelijk. Onze ervaren medewerkers weten dat veiligheid en duurzaamheid voorop staat. Wij keuren en onderhouden de volgende machines:

Heftrucks
Hoogwerkers
Grondverzetmachines
Bos-, tuin- en parkmachines
Landbouwmachines

Perfect werkend rijdend materiaal en landbouwmachines
Zien wij gebreken tijdens een keuring of onderhoudsbeurt, dan repareren wij deze direct voor u. Zo bent u altijd verzekerd van perfect werkend materiaal. Dankzij  onze langdurige ervaring binnen de agrotechniek kunnen wij ook zorgdragen voor onderhoud en reparatie en keuringen van uw landbouwmachines. 
Uiteraard is Bosman TSE gecertificeerd en voorziet uw materiaal na keuring van een landelijk erkend keuringscertificaat.

Neem vandaag nog contact op met Bosman TSE voor uw:

Hoogwerker onderhoud
Heftruckonderhoud
Onderhoud en reparatie van landbouwmachines (agrotechniek)
Onderhoud van grondverzetmachines
Materiaalkeuringen met certificaat

Metadescriptie:
Bosman TSE voor heftruckonderhoud, hoogwerker onderhoud, materiaalkeuringen en agrotechniek. Wij zorgen voor perfect werkende en landbouwmachines. Al onze materiaalkeuringen zijn landelijk erkend.
     

Contact

Johan Bosman

Adres - Molenweg 15

Postcode - 6871 CT Renkum 

E-mail - info@bosman-tse.nl 

Tel nummer - 06-15499243